Presentació Park4dis a Sant Cugat del Vallès

El proper dia 15 de maig s’organitza a Sant Cugat la presentació de Park4dis, dedicada a tots els santcugatencs i santcugatenques, però obert a qualsevol ciutadà que vulgui conèixer els beneficis d’aquesta app, destinada a facilitar l’autonomia de les persones amb mobilitat reduïda.

Coneix Park4dis, la nova eina que facilita l’autonomia de les persones amb mobilitat reduïda i que s’implanta a Sant Cugat

L’Ajuntament de Sant Cugat ha firmat un acord de col·laboració amb Park4dis, que es visibilitzarà en aquest event, amb l’objectiu de que els usuaris de tarjetes d’aparcament per persones amb mobilitat reduïda de Sant Cugat coneixin l’aplicació i aprenguin a fer-la servir. Sant Cugat ja forma part de la xarxa de ciutats accessibles de Park4dis, presentant-se com a ciutat inclusiva per als ciutadans amb movilitat reduïda, qui podran consultar les places PMR de la seva ciutat savent que compten amb informació sempre actualitzada i accessible.

Vine a veuren’s a Plaça Octavià

L’event tindrà lloc a la Plaça Octavià, de 10:00 del matí a 14:00 del mig dia. Estarem tot l’equip de Park4dis, fent demos de l’aplicació i lliurant obsequis als primers 100 usuaris amb discapacitat que ens passin a veure i es descarreguin l’app, així com 3 regals als guanyadors d’una rifa que durarà tota la jornada.

Comptarem amb la presència de la Regidora de Ciutadania i Salut Gemma Aristoy, i el Regidor de mobilitat José Gallardo, així com la participació de l’Òscar Barril, responsable de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància.

Us esperem a tots el dia 15 de maig.

On?

Plaça d’Octavià, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Quan?

15 de maig, de 10:00 a 14:00 del migdia